Homepagina 
 Partytenten 
 Partybenodigdheden 
 Abraham en Sarah's 
 Zeskampspelen 
 Springkussens/rodeo 
 Verkeersbord jarig 
 Geboorte-borden 
 Bruidspaar 
 OudHollandseSpelen 
 Geluidsinstallatie 
 Info/reserveren 
 Contact 


NIEUW BIJ MULTIVERHUUR:
Oud Hollandse Spelen

Wielbak
Aantal spelers: 2 of meer. Rol het wiel zover mogelijk naar de 7 punten toe
Houten bowling
Probeer zo veel mogelijk punten de behalen door het omgooien van de houten kegels


Biertol
Aantal spelers: onbeperkt. De biertol wordt geleverd met een tol en 6 balletjes. U draait met de tol en daardoor schieten de balletjes in de holes met aantal punten erop.
Frisbee Disk
Het spel voor buiten, gooi de frisbees op het bord.


Bal werpen
In zo min mogelijk beurten alle bordjes omver gooien.
Stelten
Ook verschillende stelten hebben we beschikbaar bij Multiverhuur!
Blikgooien
Een leuk spelletje blikgooien kan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment Oud Hollandse spelen!
klik om te vergroten
Voetbalbord
Schiet de bal er in. Bal wordt opgevangen dmv een net.
Twister megagroot
Deze twistermat bestaat uit 4 speelhoeken waarop tegelijkertijd gespeeld kan worden. Dit spel wordt compleet met speelbord geleverd.
klik om te vergroten
Sjoelen
Het originele sjoelen in de sjoelbak.


Puntsjoelbak
Met een sjoelschijf moet men via de rubberen randen de schijf zover mogelijk van de linker naar de rechterzijde schuiven.


Stokvangen
Concentreer goed op de vallende stokken, die een medespeler laat vallen d.m.v. een touwtje. 10 punten per stok.


Spiraal
speeltijd bijvoorbeeld 2 minuten = 120 punten. De tijd die u nodig heeft om van links naar rechts te spelen, gaat af van het aantal punten. voor elke keer dat u het spiraal raakt trekt u 2 seconden van de punten.


Trekbiljart
Leg de stokken tegen elkaar aan en leg de biljartbal achter in de bak op de stokken. Door beide stokken naar buiten te buigen, zal de bal naar voren rollen en probeer deze zoveel mogelijk te laten rolen. Laat de bal als hij terug begint de rollen in een hole glijden.


Rolsjoelbak
Zet een sjoelschijf op zijn kant voor het x-teken en laat deze naar beneden rollen. Doe dan hetzelfde met de andere negen schijven. Schijven die omgevallen zijn en voor de vakken liggen, moet u laten liggen.


Ringwerpen
Zet een streep op 2 meter van het spel. Daarna mag u nog 2 pogingen doen, met de ringen die niet om de kegels hangen. Tel het aantal punten dat u hebt behaald bij elkaar op. De speler met het hoogste aantal punten is de winnaar.


De Bingomolen
Speel Bingo met uw vrienden of familie. compleet met bord en 50 ballen.


Kat en muis spel
Elke speler krijgt 10 kansen om de bal te vangen. 1 speler gooit 10x de bal door de schacht en de andere moet de bal vangen, maar wel voor de zwarte streep.
Touwtrekken
Touwtrekken voor groepen! Eens kijken welke groep het sterktste is?
Darts groot voor buiten
Het Buiten Darts bestaat zes grote dartpijlen en twee cirkels die u plaatst op het gras, vervolgens kan men punten scoren door de grote darts in de cirkels te werpen. De darts hebben geen scherpe punten, waardoor het een kindvriendelijk spel is.
Limbo dansen
Limbo dansen… gooi de heupen maar los! De Limbo is een dans uit tropische landen waarbij de danser onder een stok door moet dansen. De danser mag zich niet bukken - achterover hangen mag wel. Als hem dat is gelukt, wordt de stok lager gehangen.


Buiten Zaklopen
BuitenZaklopen
4 Stuks
Zo simpel maar o zo spannend.


Mens erger je niet
Speelkleed - 16 pionnen en dobbelsteen. Speel Mens Erger Je Niet in het groot. Afmeting Speelkleed: 100x100cm


Mikado
41 Grote stokken van 1 meter


Ringwerpen
Het spel waarbij behendigheid een grote rol speelt is het BuitenRingwerpen. Het BuitenRingwerpen bestaat uit 4 houten stokken die verschillende punten vertegenwoordigen en 6 ringen om mee te werpen. Een zeer authentiek spel dat al generaties lang gespeeld wordt.


Vier op een rij
Het klassieke strategie– en intelligentiespel voor twee of meer spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen. De gele en groene schijven worden per kleur bewaard aan de zijkanten.


yenga
Een grote uitdaging. Met de zeer grote hoge toren van BuitenSpeel wordt dit populaire spel nog spannender en leuker. Bij de barbecue of tuinfeest is dit spel een garantie voor veel plezier voor jong & oud. De behendigheid van de speler wordt op de proef gesteld.


Crocket
Het behendigheidsspel in een nieuw jasje. Zeer geliefd buitenspel van hout. Buiten Crocket is ideaal voor kinderen. De poortjes zijn in aansprekende kleuren en vormen en de slagstokken zijn aangepast aan de lengte van kinderen. Bij de poortjes worden ijzeren beugels geleverd zodat de poortjes gemakkelijk in de grond kunnen worden bevestigd. Degene die als eerste zijn of haar eigen bal in de aangegeven volgorde door de poortjes speelt heeft gewonnen


Boter kaas en eieren
Wie is er niet bekend met dit spel. Een garantie voor veel buitenvertier met het traditionele spel Boter, Kaas & Eieren. Het Buiten Boter, Kaas & Eieren bestaat uit 5 O's en 5 X'en, en 9 van elkaar los te koppelen vlakken. Het bord is 1 meter x 1 meter.


Dammen
Opvallend dambord. Van schoolkampioenschappen tot thuis aan de keukentafel, iedereen beleeft plezier aan het dammen. Het Buiten Damspel is een grote variant speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Het spel bestaat uit 24 damstenen en 64 van elkaar los te koppelen vlakken. Het dambord is 120 cm x 120 cm. Het bord en de damstenen zijn gemaakt van het weerbestendige schuimrubber.


Buiten frisbee
Originele en Uitdagende uitvoering


jeu de boules
Het bekende Franse ballenspel.
2 Sets.
Inhoud: 3 ballen, houten balletje en meetlint


BuitenKaartspel
Een kaartspel van groot formaat.
Afmetingen kaarten 18 x 10 CM.
56 speelkaarten.


Goal
Voor een leuk potje voetbal
Twister spelkleed
Sterk en slijtvast Twister spelkleed, geschikt voor binnen en buiten, inclusief draaiwijzer.
Ganzenbord
Sterk en slijtvast ganzenbord spelkleed, geschikt voor binnen en buiten, inclusief 4 ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels.

Ga direct naar het reserveringsformulier, klik hier

Multiverhuur 2010 |  | voorwaarden | contact |